.Адреса бул. Кочо Рацин б.б. Т.Ц. ” Веро Центар Џамбо”,I спрат. 1000 Скопје
Телефони 077 828 146,02/3122068

Работно време

Секој ден од 09.00 до 22.00 часот

Форма за контакт