ФОТО И ПРИНТ СТУДИО ИВАМА

Фирмата е основана во 2009 година, со работа започна од февруари 2010, а веќе во септември 2011 година е отворено
студиото во трговскиот центар Веро Џамбо во Скопје.
Од тогаш па наваму создадовме еден позитивен тренд на експресна и квалитетна услуга по кои сме препознатливи.
Во нашето долгодишно искуство во оваа работа, секогаш се трудиме нашите потрошувачи да добијат
врвен квалитет на продукт пропратено со врвна технологија.
На нашата веб страна можете сами да дизајнарете одреден производ или пак да купите веќе од готовите производи.
Вршиме достава низ сите градови во Република Македонија.
Сметка над 1500 ден. доставата е бесплатна.