Принт на маици

Принтаме на маици со различни техники со ваши дизајни. Времето на изработка е еден ден. Доколку сакате да се изработат за истиот ден во тој случај се доплаќаат уште 300 денари. Големината на принтот е А4, доколку сакате принт во А3 формат тогаш се доплаќаат дополнително 300 денари. Исто така дополнително се наплаќаат уште 300 денари за принт од двете страни на маицата.

Акции

Бидете секогаш спремни за месечни или 

пак викендни акции! 

ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

Со сметка над 1500 денари доставата е бесплатна

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ДИЗАЈНИ

Вие си ги бирате дизајнот што ќе биде испечатен на посакуваниот производ

Дали принтате на моја маица?

Најчесто принтаме на наши маици, со тоа што ако инсистирате да се принта на ваша маица мора пред се да е 100% памук. Исто така не одговараме за било каков вид на оштета или грешка што ќе настане при процесот на принтање, поради тоа ви даваме да потписете изјава каде што се согласувате дека маицата ќе биде изработена на ваш ризик

Дали фотогра
фирате за виза?

Професионално фотографираме на бела позадина за секаков вид на виза, пасош или било кој друг вид на личен документ. Цените варираат од видот на визата или пак документ за кој што се фотографирате и од тоа дали сакате да ги добиете фотографиите во физичка и/или електронска форма. Имаме димензии за било каков вид на виза.

дали продавате и развивате филмови?

Продаваме филмови од типот FUJICOLOR C200 со 36 кадри по цена од 999 денари. Исто така развивам филмови по цена од 500 денари со тоа што во тој пакет добивате: развиен и скениран филм кој што е пресниман на USB или CD и плус гратис фотографии од димензијата 10х15.

© 2019 Eprint; All Rights Reserved; Designed by Arkahost.mk.