Услуги

Изработка на колор и црно-бели фотографии од секаков вид на дигитални медиум

(картички од фотоапарат,CD,USB,USB меморија, испраќање преку Bluetoth, или од интернет- Facebook,email).

Изработка на фотографиите во стандардни димензии(10х15;13х18; 20х15; 18×24); 20×25; 20×30; 30;40cm) освен овие стандардни димензии,изработуваме и димензии на ваше барање, во зависност од потребата (9х9; 10×10; 5×5…).

 

-Изработка на фотографии во големи формати (постери) по нарачка.

-Фотографиите ги изработуваме на висококвалитетна фотохартија (мат и сјајна хартија).А на Ваше барање може и обична копир (80гр.120 гр. 160 гр.250гр ) хартија.

 

Фогорафирање за лични документи

Фотографирање и изработка на фотографии за лични документи / возачка книшка, слободна карта, легитимација…) и готографии за визи на формат (3,5 х 4,5 cm; 3 х 4 cm; 5x5cm, 4×6 cm 6×9 cm) во зависнот за чија намена е фотографијата. Фотографирањето на документи се врши на бела позадина.

Изработката на овие фотографии е со брза и квалитетна услуга.

 

Репродукција и реперација на стари фотографии.

Доколку имате и сакате од некоја стара фотографија да направите дупликат а ја немате во дигитална форма како на (CD ,USB, мобилен) може да ги донесете вашите фотографии ,вршиме компјутерско скенирање и репродукција на фотографијата. Истите фотографии можат да ви ги ставиме на CD ,USB…или да си ги испечатите на димензија по ваш избор.

Ако фотографиите се стари, доста оштетени со помош на фотошоп вршиме репарација на оштетените делови од фотографијата.

 

Услуги

-Фотокопирање

-Принтање црно-бело и колор

-Скенирање на документи и фотографии

-Печатење на фотографии во разни димензии

-Фотографии за лични документи

-Репродукција и репарација на стари фотографии

-Покани за свадба, крштевка, и родендени

-фотографирање за алманах

-Печатење на маици, платно, чаши, фотосложувалки и мауспадови.

-Изработка на дизајнирани честитки детски со ликови од цртаните, честитки за св. Валентин, 8 Март, Велигден, нова година.

-Префрлање на видео материјал од секаков вид на видео касети на DVD ( VHS на DVD; VHS-c на DVD; mini DV на DVD)

-Копирање на CD и на DVD, префрлање на слики од дигитален апарат на DVD

-Видео снимање на секаков вид свечености,свадби.крштевки,матурски,родендени…

-Изработка на кожен фотобук со фотографии од Вашата прослава.