НАШИТЕ НАЧИНИ НА ИСПОРАКА.

Вашата нарачка ќе ја добиете до вашата домашна адреса откако ќе ја потврдиме
во нашиот центар на нарачки и ќе ја добиете за 24 часа во било кој град во Република Македонија. Сметка над 1500 ден. доставата е бесплатна.

Доколку Ви треба дополнителни информации ви стоиме на располагање.
Може да не контактирате на нашиот број (+389) 77 828 146 или маил адреса studioivama@hotmail.com