Според кинеската астрологија 2019 е година на свињата, која симболизира напредок, богатство, среќа и просперитет.

Според кинеската астрологија 2019 е година на свињата, која симболизира напредок, богатство, среќа и просперитет.

Специјална акција до крајот на месецов, креативни маички за 590 денари со бесплатна достава до сите градови и Скопје.

Нарачки во инбокс или на 077 828 146.

Сподели:
0

TOP

X